Hvem vant huset i "Hus 2": hvordan prosjektet ikke bare finner kjærligheten, men også vinner hus og millioner til et bryllup

Anonim

Det er ingen hemmelighet at på prosjektet "Hus 2" kan du ikke bare finne kjærligheten din, men også få en leilighet i sentrum av Moskva, og delta i "Årets person". Med begynnelsen av neste konkurranse sitter ikke publikum igjen med spørsmålet: "Hvem vant huset på "Hus 2"?" I påvente av kunngjøringen av resultatene kan du se deltakernes liv sende SMS i håp om å vinne deres idol.

Dessuten er det en konkurranse til på prosjektet "Hus 2": "Bryllup for en million". I denne konkurransen konkurrerer par allerede, og ikke én deltaker. På slutten av konkurransen vil de som viste størst oppriktighet i forholdet deres vinne en million rubler. Unge mennesker kan bare bruke den til å organisere drømmebryllupet.

Konkurransestrukturer

Prosjektkonkurranse

Begge konkurransene på «Hus 2»: «Bryllup for en million» og «Årets person» – gjennomføres i 3-5 etapper. På slutten av finalen. Gjennom hele konkurransen, konkurrentenede får dem til å sette opp teatralske scener, engasjere seg i aktive handlinger en stund, teste deres intellektuelle evner, manifestasjoner av kreativitet og mye mer. Den første konkurransen "Person of the Year" ble arrangert i 2009. I løpet av ni år har kriteriene for utvelgelse av deltakere, samt sceneoppgavene, endret seg betydelig, så det er umulig å si nøyaktig på hvilket stadium hvilken oppgave som venter spillerne.

Men det viktigste er hvordan en konkurrent viser seg i ikke-konkurransedyktig tid, på lufta. For å vinne må han heve vurderingen. Du må sørge for at publikum elsker det. Tross alt, til syvende og sist er vinneren den som flertallet av seerne stemmer på ved å sende SMS eller stemme gjennom smarttelefonapplikasjoner.

Liber Kpadonu på Dom 2

I konkurransen "Årets person" kan noen ganger premien være en bil. For eksempel vant hun Liber Kpadonu i 2015. Hun solgte bilen og ga inntektene for å hjelpe barnehjemmet. Selv etter en slik handling ble hun anklaget for å lyve: de hevdet at seieren var uærlig, at programlederen Kadoni hjalp henne, og så ba de fullstendig om sjekker og attester på hvor hun brukte premien.

Hvordan oppfører deltakerne seg før, under og etter konkurranser?

Konkurrenter strekker seg ofte ekstremt langt for å stige i rangeringen og vinne begge konkurransene. Den som vant huset i «Hus 2» blir vanligvis bakt alt og anklaget for uærlighet. Så, for eksempel, i 2015 innrømmet Andrey Chuev til og med selv at han bet alte et visst antall personer for å sende SMS for ham. Vanligvisvinneren er deltakeren som oppfører seg provoserende (arrangerer sjonglering), men som samtidig viser tilregnelighet, gir en korrekt vurdering av sine handlinger og handlingene til sine kolleger.

Med "Bryllup i en million" er ting mye mer interessant. For en lokkende rund sum er «forelskede par» klare til å spille for publikum. Kort tid før start finner noen single hverandre og erklærer seg som et par. Gjennom hele konkurransen oppfører de seg som fremtidige nygifte: arrangerer familieoppgjør, snakker om planene for fremtiden og holder fast på hverandre. Bortsett fra når konkurransen avsluttes, forlater de hverandre som fremmede og bygger relasjoner med de andre deltakerne.

Men samtidig er det alltid par i konkurransen som lenge før den allerede har bevist at de har ekte kjærlighet. Som regel når de finalen eller vinner.

Medlemmer av hus 2

Liste over de som vant i "Hus 2": "Årets person"

Dette er eierne av utenlandske luksusbiler og leiligheter i sentrum av Moskva. De kom til prosjektet for å finne kjærligheten, men de fant ikke bare kjærligheten. Så hvem vant huset (eller bilen) i "Hus 2"?

2018 (starter januar)

Dette er resultatene fra begge konkurransene. Ingen av disse seirene var uten kontroverser. Men faktum er at de er vinnerne.

Nå er tiden inne for å vurdere de mest minneverdige seirene. Selvfølgelig fortjener hver av dem oppmerksomhet, men de følgende lederne vakte spesiell interesse blant seerne.

Den som vant huset i "Hus 2" i 2016

Årets «Årets person» har nådd et nytt nivå. Seere av TNT-kanalen satte ny rekord i hele prosjektets historie. Over 2 millioner stemmer ble avgitt til medlemmene i 2016.

Hovedutvalgskriteriet var hovedsakelig tilstedeværelsen av hørsel og stemme, og siden konkurrentene ikke var profesjonelle i denne saken, viste det seg å være ekstremt vanskelig å kåre en vinner. I konkurransen, som besto av 5 etapper, stilte 32 personer, men bare fire kom til finalen:

• Marina Afrikantova.
  • Andrey Cherkasov.
  • Olga Veter.
  • Fyodor Strelkov.
Olga Buzova og Olga Veter

Hvem vant huset i "Hus 2"? Selvfølgelig, Olga Veter. Familien til Gleb og Olga tok en nærmere titt på betrakteren, noe som hjalp hennescore 29,63% og overkjør resten. Olga betraktet Fedor Strelkov som sin viktigste konkurrent og forventet ikke å vinne i det hele tatt. Under kameraets våpen, gjennom hele oppholdet på prosjektet, viste Zhemchugov-familien gjensidig respekt og oppriktighet i forhold. Som fortjente å vinne. I år var det ingen intriger. Kolleger gratulerte Olga og var glad for seieren.

De som vant en million for et bryllup i "Hus 2" i 2017

I den innledende fasen deltok 9 par, men tre kom til finalen:

• Evgeny Kuzin og Sasha Artemova.
  • Konstantin Ivanov og Alexandra Gozias.
  • Andrey Chuev og Marina Afrikantova.
Evgeny Kuzin og Alexandra Artemova

Konkurransen startet med en løgndetektor, deretter ble parene testet for skuespillerferdigheter, kokkeferdigheter, jentene tjente penger, gutta satte i stand husene sine. En av stadiene var dans, den neste - aktive øvelser. Deretter ga parene hverandre kreative gaver. Generelt vant ekteparet Evgeny Kuzin og Sasha Artemova, og fikk nesten halvparten av alle stemmene (47,07%).